Follow // Dashboard
# What Is Love
kalau bolehh ~
Thursday, February 16, 2012 • 6:22 PM • 0 comments

         hye and assalamualaikum peeps . *jawab lahhh
lama aku tak post , rindu kau dairy . anda semua sihatt ?, ada perkembang hidup buat sementara waktu ni ?, makin handsome or makin buruk macam beruk . makin bersemangat or makin cacat . ehhh amende yg aku merepek ni -..-

forvever alone -.-'


I want to share about my life is sucks ! its about my love ?, our love ?, or  you love ?, actually , dalam banyak-2 lelaki yg hangsome-2 , kaya-2 yang aku kenalv , kalau boleh setiap masa mesti adaaa je yg penyebuk .aku kenal itu , kau nak kebas . aku kenal yg ni kau , kalau bolehh nak kebas jugakk . *ini tidak adil tidak adil bagikuuu ~ * 

i'm fell so sad ,

sakitnya hati ini laaa gila -.- bolehlahh dikatakan setiap ex-2 aku or boyfieee aku sume kau punya , waktu aku couple dengan orang tu kau nakkk je tau dia asal mana , umur berapa , manusia ka ?, time aku tengah happy-2 kau pulak lahh nyebuk dok nak kenal dengan jantan . kalau boleh suma jantan kat dunia ni kau naakk . kau nak pulak kenal-2 dengan mamat ni . aku tahu la yang kau ni lagi cun , lagi cantik , lagi handsome daripada aku  . bile jantan tu dah usya kau , ddah kenal kau , mulalahh nak meng-gatai-gatai . sakit nyaaa hati inii .

then jadi macam di atas ini :3

aku nak jugak hidup bebas macam mana kau rasa . I want freeeeeeeeee :'( bila aku rampehh your boyfiee tau pulak nak kutuk lah , nak hina lahh . then nak buat status kat FACEBOOK dok nak kutuk-2 aku . apa hang dapat  ?, pikiak sikittt . zaman sekarang budak-2 pun dah pandai soal couple-2 ni kann ? apa nak jadi kt duniaaaaa ?

sweett gila kann ? 

errrr , aku mintak 1 bende je kt kau . tolong lahh faham aku . aku nakk jugak hidup bebass . jangan kacau aku . kau kacau ?, aku bagi tau mak aku . kau hidup cara kau . aku hidup cara aku . jangan ganggu kita lagi . :((

yeahh yeahh yeahh . 

aku harap sesangt lahh kalau jadi macam ni kat aku -->

Love Last for-ever is AWESOMEEE :')

okay that's all .aku rase tu pun dah cukup banyak kan sayang ?, bye and assalamualaikumm *tak jawab dosa kalau jawab sayang kau gila-2*
-Love DianaFiqah-




Bonjour


Annyeong ! Check my profile to know about me more. I also have many Friends . Do read the story back? Kay whatever !



Tagboard


Cbox code ovah here


Credits;


Template made by; Adrianna Azam
Basecodes from; Aulia Septiya
Re-Editor skins; Nana Kim